ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

από | Απρ 28, 2020 | Uncategorized, Συχνές Ερωτήσεις για την αποτρίχωση με Laser, Τελευταία Νέα | 0 Σχόλια

Δευτέρα στις 4 Μαΐου και μετά από τις οδηγίες της κυβέρνησης ανοίγουμε το κέντρο μας.  Θα μπορείτε να κλείσετε από αύριο κιόλας (29/4/2020)  τα ραντεβού σας  μια και το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί κανονικά. Σας ενημερώνουμε ότι το κέντρο μας έχει φροντίσει για την απολύμανση όλων των χώρων και θα πραγματοποιείται καθαρισμός και απολύμανση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και πάντα πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας.

Οι συνεδρίες όπως και πριν θα πραγματοποιούνται σε ατομικές καμπίνες και θα τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα προκειμένου να είστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Ωστόσο λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοιού  και για την ασφάλεια όλων μας επιβάλλεται να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη λειτουργία μας που θα θέλαμε να τις ακολουθήσετε .

  • Θα πρέπει να είστε απόλυτα τυπικοί στην ώρα του ραντεβού σας. Τα ραντεβού κλείνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός . Ραντεβού που καθυστερούν πάνω από 10 λεπτά θα πρέπει να τα ακυρώνουμε.
  • Η προσέλευση στο κέντρο θα γίνετε μόνο με μάσκα και θα πρέπει να την φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας στο κέντρο. Δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο κέντρο χωρίς μάσκα.
  • Πριν την είσοδό σας στο κέντρο θα πρέπει απολυμαίνετε τα χέρια σας με ιδικό απολυμαντικό που θα βρίσκεται στην είσοδο του κέντρου.
  • Δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο κέντρο σε άλλα άτομα που ίσως σας συνοδεύουν. Οπότε καλό θα είναι να έρχεστε μόνοι σας χωρίς συνοδούς. Αν δε μπορείτε να το αποφύγετε οι συνοδοί  Θα πρέπει   να περιμένουν έξω από το κέντρο.

 

Η ομάδα του  ATHENS LASER SOLUTION θα κάνει ότι είναι δυνατόν  για να είστε και να νιώθετε εσείς ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Με εκτίμηση

ATHENS LASER SOLUTION

Τηλέφωνα για ραντεβού

2103223309 – 6982060162

 

www.athenslasersolution.gr

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *