ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

  • Υπεύθυνο για τους κανόνες των προσφορών είναι μόνο το Athens Laser Solution.
  • Οι συνεδρίες που μπορούν να κλειστούν με μια προσφορά είναι κατά μέγιστο αριθμό οχτώ (8) μαζί με οχτώ (8) επαναληπτικά αν και όπου χρειάζονται. Στην ουσία είναι ένας κύκλος συνεδρίων για να πετύχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα με τη θεραπεία σας, αν και εσείς είστε τυπικοί στους χρόνους της θεραπείας  .
  • Για να ισχύει η προσφορά που επιλέξατε και για τα επόμενα ραντεβού θα πρέπει στο πρώτο ραντεβού που θα έρθετε να κλείσετε και τα επόμενα ραντεβού (max 7) μαζί με τα επαναληπτικά τους ώστε να κατοχυρώσετε την τιμή.
  • Τις 8 συνεδρίες των προσφορών ΔΕΝ τις προπληρώνεται αλλά πληρώνεται πάντα την κάθε συνεδρία ξεχωριστά. Αν θέλετε να κλείσετε περισσότερα ραντεβού από τα 8 θα πρέπει να προπληρωθούν με την τιμή της προσφοράς.
  • Αν για κάποιο λόγο δεν έρθετε σε 2 συνεχόμενες συνεδρίες που είναι κλεισμένες με την εκάστοτε προσφορά χάνεται την προσφορά.
  • Είμαστε στη διάθεση σας να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τις προσφορές του κέντρου και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμά με το χαμηλότερό κόστος. Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ FULL ΠΟΔΙΑ + FULL ΜΠΙΚΙΝΙ + ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΜΟΝΟ 59 ευρώ η συνεδρία και με το επαναληπτικό πάντα ΔΩΡΕΑΝ.

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!!!!

Με την εγγύηση και την ασφάλεια του  Athens Laser Solution.

Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας.

ΑΘΗΝΑ : Ερμού 36  6ος όροφος  τηλ. 2103223309

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κολοκοτρώνη 72  7ος όροφος τηλ. 2104115976

This will close in 15 seconds