Athens Laser Solution

Oμορφιά για εμάς είναι να φροντίζουμε να αγαπάμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας έχοντας το χρόνο φίλο μας σε όποια ηλικία και αν είμαστε.

Θεραπείες Προσώπου

9

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΤΙΜΗ 49€

Απομακρύνετε ρύπους, στίγματα, σμήγμα, και θαμπάδα από το δέρμα σας με τον πιο απλό τρόπο!

 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 60 με 90 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος,
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Καθαρό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα και λιπαρότητα.
9

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ - ΤΙΜΗ 59€

Ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα μέθοδος, απόλυτα ασφαλής χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ωφελούμενου!

Με τη Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (Scrubbing) και αναρρόφησης (Vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου. Έτσι διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα δείχνει αναζωογονημένο, φρέσκο και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται ποικίλες κεφαλές από διαμάντι, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε τύπος δέρματος, από λεπτό και ευαίσθητο έως πιο ανθεκτικό αλλά και κάθε βαθμίδα προβλήματος που αντιμετωπίζει το δέρμα του ωφελούμενου.

Τα οφέλη της Δερμοαπόξεσης με Διαμάντι είναι τα εξής:

 1. Βαθύς καθαρισμός του δέρματος (Βαθύ peeling)
 2. Λείανση ουλών και σημαδιών από ακμή
 3. Αποχρωματισμός κηλίδων, δυσχρωμιών και πανάδων
 4. Βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής του δέρματος
 5. Αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία
 6. Αναζωογόνηση του θαμπού, άτονου και σκληρού δέρματος
 7. Μείωση της λιπαρότητας του δέρματος
 8. Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων
 9. Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και υπεραιμία των ιστών

 

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

9

DERMAPEN - ΤΙΜΗ 79€

 

Θεραπεία με στυλό με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,50 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και λίγο εντονότερο από του ρόλερ τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας! Πείτε αντίο σε σημάδια από ακμή ουλές, και δυσχρωμίες.

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 20-30 μέρες.

9

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΟΛΕΡ - ΤΙΜΗ 59€

 Θεραπεία με ρόλερ με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,25 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και έναν ήπιο τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

9

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ RF (ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ) - ΤΙΜΗ 49€

 

Για ένα σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο.
Με την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού ενεργοποιείτε η παραγωγή κολλαγόνου και έχουμε επαναφορά του περιγράμματος του προσώπου.

Αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία.

Συστήνουμε: 6 συνεδρίες (1 κάθε εβδομάδα)
Κόστος συνεδρίας: 49 ευρώ.

Ισχύουν τα πακέτα συνεδρίων του κέντρου. ( Στις 3 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 1 δώρο και κάνετε 4, και στις 6 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 2 δώρο και κάνετε 8)

9

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΗΓΥΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ RF (ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ) - ΤΙΜΗ 49€

 

Για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες.
Με τη διπολική ραδιοσυχνότητα καταπολεμούμε τις ρυτίδες έκφρασης και εξαλείφουμε τις βλάβες της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία.

Συστήνουμε: 6 συνεδρίες (1 κάθε εβδομάδα)
Κόστος συνεδρίας: 49 ευρώ.

Ισχύουν τα πακέτα συνεδρίων του κέντρου. ( Στις 3 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 1 δώρο και κάνετε 4, και στις 6 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 2 δώρο και κάνετε 8)

9

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ HYDRAFACIAL (59 ευρώ)

 

H Δερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Δερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), της Eξαγωγής του Σμήγματος , της Ενυδάτωσης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας.

Σε μη επιστημονικούς κύκλους, η Δερμοαπόξεση Hydrafacial αποκαλείται και Red Carpet Treatment, καθώς πρόκειται για τη θεραπεία που προτιμούν οι stars του Hollywood λίγο πριν βγουν στον κόκκινο χαλί! Το γεγονός ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή χωρίς να απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, ωθεί πολλούς celebrities στο να την προτιμούν λίγο πριν από μια σημαντική εμφάνιση, υποβάλλοντας το πρόσωπό τους σε μια αναζωογονητική και ευχάριστη διαδικασία καθαρισμού που χαρίζει στο δέρμα βαθιά λάμψη και ενυδάτωση.

To Ηydrafacial είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία και ένα προσωρινό άνοιγμα των πόρων, μαζί με τον κατάλληλο συνδυασμό των serum που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας το πιο εξελιγμένο τεχνικά μη αφαιρετικό και χωρίς λέιζερ σύστημα στον κλάδο της σύγχρονης αισθητικής προσώπου, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

H Δερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μία από τις πιο «περιζήτητες» θεραπείες, συνδέοντας την υγεία του προσώπου με τη λάμψη και την ομορφιά.

9

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (19 ευρώ)

Μια σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης (7 διαφορετικές συχνότητες) με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Μεμονωμένα ή συνδυαστικά με άλλη θεραπεία ανάλογα το ευεργετικό φως οι ίνες κολλαγόνου αναδιατάσσουν, μπλοκάροντας και εξαλείφουν το σχηματισμό μελανίνης, επιταχύνουν την ανάπτυξη του κυττάρου, κάνουν πιο γρήγορη την κυκλοφορία του αίματος, τονώνουν την παραγωγή της πρωτεΐνης του κολλαγόνου, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη διόρθωση της γήρανσης του δέρματος, ακμής του δέρματος, ξεθωριασμένων σημείων, προωθούν και συσφίγγουν, καταπραΰνουν τα εγκαύματα ηλίου και τα θεραπεύουν.

9

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ - ΤΙΜΗ 49€

Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που τα βήματά της εξαρτώνται από τις ανάγκες του δέρματος.

 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για δέρματα με ακμή.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πείτε αντίο στην ακμή.
9

COMBO ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Ρωτήστε μας για τον συνδυασμό θεραπειών ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.

Προσφορές

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  (μέχρι 30/9/2023)

Ξεκινάμε τον Σεπτέμβρη με SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  (μέχρι 30/9/2023) FULL ΠΟΔΙΑ + FULL ΜΠΙΚΙΝΙ +ΜΑΣΧΑΛΕΣ  LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.ΜΗ ΤΗ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) Full ΠΟΔΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ και ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση μόνο 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ...

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Full ΜΠΙΚΙΝΙ και ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση μόνο 34 ευρώ η συνεδρία (από 44) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ !!!!...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  (μέχρι 15/6/2022)

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  (μέχρι 15/6/2023) FULL BODY LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 89 ευρώ η συνεδρία (από 129) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας χωρίς καμία προπληρωμή. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ...

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ (μέχρι 31/5/2023)

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ (μέχρι 31/5/2023) Full ΠΟΔΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ και ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση μόνο 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ !!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ...

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (μέχρι 30/4/2023)

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (μέχρι 30/4/2023) FULL ΠΟΔΙΑ +FULL ΜΠΙΚΙΝΙ +ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΜΗ ΤΗ...

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Full ΜΠΙΚΙΝΙ και ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 29 ευρώ η συνεδρία (από 44) και κρατάμε την ίδια τιμή και για τις επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ !!!! ΜΟΝΟ ΣΤΟ Athens Laser Solution....

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΟΝΟ 35 ευρώ η συνεδρία (από 59 ευρω) και για όσες συνεδρίες κλείσετε . Για ένα καθαρό , λαμπερό και υγιές πρόσωπο. ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Athens Laser Solution ΑΘΗΝΑ: Ερμού 36 6ος...

Επειδή μας το ζητήσατε η SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ μας παρατείνεται ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Επειδή μας το ζητήσατε η SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ μας παρατείνεται ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Full ΜΠΙΚΙΝΙ και ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 29 ευρώ η συνεδρία (από 44) και κρατάμε την ίδια τιμή και για τις επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΜΗ...

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ FULL ΠΟΔΙΑ + FULL ΜΠΙΚΙΝΙ + ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΜΟΝΟ 59 ευρώ η συνεδρία και με το επαναληπτικό πάντα ΔΩΡΕΑΝ. ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!!!! Με την εγγύηση και την ασφάλεια του  Athens Laser Solution. Εσείς απλά...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  (μέχρι 30/9/2023)

Ξεκινάμε τον Σεπτέμβρη με SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ  (μέχρι 30/9/2023) FULL ΠΟΔΙΑ + FULL ΜΠΙΚΙΝΙ +ΜΑΣΧΑΛΕΣ  LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.ΜΗ ΤΗ...

Διαβάστε Περισσότερα

Μόλις παραλάβαμε το 8ο LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ τελευταίας τεχνολογίας τριπλού κύματος με αλεξανδρίτη  755 , δυοδικό 808 και NDYAG 1054 στην ίδια κεφαλή εφαρμογής . Για μέγιστα αποτελέσματα ακόμα και σε ξανθιές τρίχες και εφαρμογή και το καλοκαίρι σε μαυρισμένα δέρματα. Στο...

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) Full ΠΟΔΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ και ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση μόνο 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας. Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ...

Διαβάστε Περισσότερα
Τι είπαν για εμάς

Άψογη εξυπηρέτηση, ευγενέστατο προσωπικό κ όμορφος, καθαρός χώρος! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Semina Katrali

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και άμεσα αποτελέσματα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα

Anastasia Kompotou

Πολύ καθαρός και προσεγμένος χώρος, οι τιμές είναι ανθρώπινες και τα αποτελέσματα πολύ ικανοποιητικά. Τα κορίτσια είναι γλυκύτατα και με πολύ διάθεση για εξυπηρέτηση!!! Μπράβο σας πολύ καλή δουλειά!!

Konstantina Mikropoulou

Καθαρός χώρος, ευγενικό προσωπικό και ειδικά η κοπέλα στο laser πολύ εξυπηρετική και λεπτομερής ώστε να χτυπήσει όλες τις τρίχες.

Stella Papoulia
FULL ΠΟΔΙΑ + FULL ΜΠΙΚΙΝΙ +ΜΑΣΧΑΛΕΣ LASER αποτρίχωση ΜΟΝΟ 69 ευρώ η συνεδρία (από 103) και κρατάμε την ίδια τιμή και για της επόμενες 7 συνεδρίες σας.
Και με το επαναληπτικό να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ !!!!
Με την ΕΓΓΥΗΣΗ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Athens Laser Solution.
ΑΘΗΝΑ: Ερμού 36 6ος όροφος τηλ. 2103223309
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κολοκοτρώνη 72 7ος όροφος τηλ. 2104115976
*Πολιτική προσφορών στο www.athenslasersolution.gr

This will close in 20 seconds