Αthens Laser Solution ΚΑΙ COVID-19 . ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ .

από | Σεπ 22, 2020 | Uncategorized, Συχνές Ερωτήσεις για την αποτρίχωση με Laser, Τελευταία Νέα | 0 Σχόλια

Με αφορμή τις οδηγίες για την καταπολέμηση του κορονωϊού covid-19 και άλλων ιώσεων σας ενημερώνουμε ότι στο Athens Laser Solution τηρούμε πάντα και σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας .
Ο χώρος υποδοχής είναι μεγάλος και αερίζεται συνέχεια ώστε να μην έχετε κοντινή επαφή με άλλα άτομα. Το προσωπικό μας εργάζεται μόνο και πάντα με μάσκα και γάντια μιας χρήσης. Οι συνεδρίες γίνονται σε ατομικές καμπίνες και πριν και μετά από κάθε συνεδρία και σε όλη τη διάρκεια της μέρας γίνεται απολύμανση του χώρου και των μηχανημάτων μας. Στο κέντρο μας κλείνουμε τα ραντεβού σας έτσι ώστε να μην υπάρχει ποτέ συνωστισμός .  Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα που δεν έχουν σχέση με θεραπείες και υπηρεσίες του κέντρου.
Στο Athens Laser Solution παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να είστε και να νιώθετε 100% ασφαλείς για την υγεία σας , και να απολαύσετε χωρίς κανένα άγχος τη συνεδρία σας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2103223309 και στο e-mail του κέντρου athenslasersolution@gmail.com
Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας !!!

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *