image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Πρόσφατα άρθρα
Search
 

Υπηρεσίες Ομορφιάς

Ο τομέας της ομορφιάς αφορά όλους τους ανθρώπους, κυρίως όμως τις γυναίκες που αγαπάνε και σέβονται τον εαυτό τους.

Υπηρεσίες Ομορφιάς από το Athens Laser Solution

Oμορφιά για εμάς στο Athens Laser Solution είναι να φροντίζουμε να αγαπάμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας έχοντας το χρόνο φίλο μας σε όποια ηλικία και αν είμαστε.

Βαθύς Καθαρισμός - Τιμή 39€

Απομακρύνετε ρύπους, στίγματα, σμήγμα, και θαμπάδα από το δέρμα σας με τον πιο απλό τρόπο!

1) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Βάζουμε την κυρία μας στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι. Κάνουμε εξαγωγή σμήγματος και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βελόνα.Αφού ολοκληρώσουμε περνάμε όλο το πρόσωπο με υψίσυχνα για να αποφύγουμε τυχόν μολύνσεις. Έπειτα βάζουμε ορό και καθαριστική μάσκα.

2) Χρόνος Θεραπείας 60 με 90 λεπτά.

3)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος,

4)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Καθαρό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα και λιπαρότητα.

Δερμοαπόξεση - Τιμή 49€

Θεραπεία ήπιας απολέπισης εξωτερικής στιβάδας δέρματος. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας και το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος.

2) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ.  Εφαρμόζουμε το μηχάνημα δερμοαπόξεσης σε όλες τις περιοχές προσώπου. Τοποθετούμε και κάνουμε ήπια μάλαξη στο πρόσωπο για εισχωρήσουν τα ενεργά συστατικά του ορού η της αμπούλας που βάλαμε στο πρόσωπο. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό.

3) Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

4)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες . Θαμπά δέρματα, με δυσχρωμίες, πανάδες ,διεσταλμένους  πόρους !

5)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Λείο και απαλό δέρμα! Πείτε αντίο στα σημάδια ακμής, στη θαμπάδα και τις δυσχρωμίες!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

Dermapen - Τιμή 69€

 Θεραπεία με στυλό με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,50 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και λίγο εντονότερο από του ρόλερ τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

2) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ :Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 45 λεπτά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.  Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Εφαρμόζουμε το στυλό προς όλες τις κατευθύνσεις για 15 με 20 λεπτά! Τοποθετούμε το ενεργό συστατίκο όπου έγινε η εφαρμογή του στυλό και ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσουμε δεύτερη φορά πάνω από το ενεργό συστατικό με το ρόλερ. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό. Ερεθισμός  του δέρματος είναι φυσιολογική αντίδραση όπου υποχωρεί μέσα στα επόμενες μέρες.

3) Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

4)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.

5)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας! Πείτε αντίο σε σημάδια από ακμή ουλές, και δυσχρωμίες.

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 20-30 μέρες .

Μεσοθεραπεία με ρόλερ - Τιμή 49€

Θεραπεία με ρόλερ με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,25 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και έναν ήπιο τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

2) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ :Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 45 λεπτά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.  Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Εφαρμόζουμε το ρόλερ προς όλες τις κατευθύνσεις για 15 με 20 λεπτα! Τοποθετούμε το ενεργό συστατίκο όπου έγινε η εφαρμογή του ρόλερ και ίσως ξαναχρειαστεί να ξαναπεράσουμε δεύτερη φορά πάνω από το ενεργό συστατικό με το ρόλερ. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό. Ήπιος ερεθισμός του δέρματος είναι φυσιολογική αντίδραση όπου υποχωρεί μέσα στα επόμενα λεπτά.

3) Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

4)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.

5)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

Θεραπεία ακμής - Τιμή 29€

Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που τα βήματά της εξαρτώνται από τις ανάγκες του δέρματος.

1)      Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

2)      ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ : Για δέρματα με ακμή.

3)      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πείτε αντίο στην ακμή.

Φρύδια Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι μια τεχνική που επιτρέπει να έχουμε ένα διακριτικό μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις και μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειάς του.

Μάτια Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Η μικροχρωμάτωση στο άνω και κάτω βλέφαρο των ματιών κοντά στις βλεφαρίδες τονίζει την εκφραστικότητα του βλέμματος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να διορθώσει τη γραμμή του ματιού (eyeliner).<br /> Δώστε ένταση και βάθος στο βλέμμα σας. Τονίστε το σχήμα των ματιών σας με τη μέθοδο dotting (τέλειες ημιμόνιμου μακιγιάζ ανάμεσα στις βλεφαρίδες)

Χείλη Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καλό σχήμα στα χείλη ή σε όσους απλά θέλουν να τα τονίσουν. Είναι η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση για να δώσετε σχήμα και γέμισμα στα χείλη σας ώστε να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα και το χρώμα τους. Επίσης, είναι ο μόνος τρόπος για αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών και για επικάλυψη των ρυτίδων γύρω τους. Τέλος, το tattoo χειλιών διορθώνει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές. Αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε.