Υπηρεσίες Ομορφιάς

[vc_row content_width=”grid” center_bck_image=”no” css=”.vc_custom_1476883206643{padding-top: 105px !important;padding-bottom: 70px !important;}”][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-lg-offset-3 vc_col-lg-6 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10 vc_col-sm-offset-1″ css=”.vc_custom_1477308646600{padding-right: 3% !important;padding-left: 3% !important;}”][eltd_section_title enable_separator=”yes” title=”Υπηρεσίες Ομορφιάς από το Athens Laser Solution” subtitle=”Oμορφιά για εμάς στο Athens Laser Solution είναι να φροντίζουμε να αγαπάμε και να περιποιούμαστε τον εαυτό μας έχοντας το χρόνο φίλο μας σε όποια ηλικία και αν είμαστε.”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”parallax” content_width=”grid” full_screen_section_height=”no” parallax_background_image=”9510″ center_bck_image=”no” css=”.vc_custom_1541448583225{background-color: #f4f4f4 !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”150px”][vc_single_image image=”10735″ img_size=”large” style=”vc_box_outline” border_color=”white”][vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”10733″ img_size=”large” style=”vc_box_outline” border_color=”white”][vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”10734″ img_size=”large” style=”vc_box_outline” border_color=”white”][vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”10737″ img_size=”large” style=”vc_box_outline” border_color=”white”][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space height=”150px”][eltd_accordion style=”boxed_accordion” skin=”” el_class=”Υπηρεσίες”][eltd_accordion_tab title=”Βαθύς Καθαρισμός – Τιμή 39€” title_tag=”h3″ content_background_color=””][vc_column_text]

Απομακρύνετε ρύπους, στίγματα, σμήγμα, και θαμπάδα από το δέρμα σας με τον πιο απλό τρόπο!

1) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Βάζουμε την κυρία μας στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι. Κάνουμε εξαγωγή σμήγματος και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βελόνα.Αφού ολοκληρώσουμε περνάμε όλο το πρόσωπο με υψίσυχνα για να αποφύγουμε τυχόν μολύνσεις. Έπειτα βάζουμε ορό και καθαριστική μάσκα.

2) Χρόνος Θεραπείας 60 με 90 λεπτά.

3)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος,

4)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Καθαρό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα και λιπαρότητα.

[/vc_column_text][/eltd_accordion_tab][eltd_accordion_tab title=”Δερμοαπόξεση – Τιμή 49€” title_tag=”h3″ content_background_color=”” el_id=”Dermapen”][vc_column_text]

Θεραπεία ήπιας απολέπισης εξωτερικής στιβάδας δέρματος. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας και το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος.

2) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ : Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ.  Εφαρμόζουμε το μηχάνημα δερμοαπόξεσης σε όλες τις περιοχές προσώπου. Τοποθετούμε και κάνουμε ήπια μάλαξη στο πρόσωπο για εισχωρήσουν τα ενεργά συστατικά του ορού η της αμπούλας που βάλαμε στο πρόσωπο. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό.

3) Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

4)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες . Θαμπά δέρματα, με δυσχρωμίες, πανάδες ,διεσταλμένους  πόρους !

5)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Λείο και απαλό δέρμα! Πείτε αντίο στα σημάδια ακμής, στη θαμπάδα και τις δυσχρωμίες!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

[/vc_column_text][/eltd_accordion_tab][eltd_accordion_tab title=”Dermapen – Τιμή 69€” title_tag=”h3″ content_background_color=””][vc_column_text]

 Θεραπεία με στυλό με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,50 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και λίγο εντονότερο από του ρόλερ τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

2) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ :Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 45 λεπτά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.  Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Εφαρμόζουμε το στυλό προς όλες τις κατευθύνσεις για 15 με 20 λεπτά! Τοποθετούμε το ενεργό συστατίκο όπου έγινε η εφαρμογή του στυλό και ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσουμε δεύτερη φορά πάνω από το ενεργό συστατικό με το ρόλερ. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό. Ερεθισμός  του δέρματος είναι φυσιολογική αντίδραση όπου υποχωρεί μέσα στα επόμενες μέρες.

3) Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

4)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.

5)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας! Πείτε αντίο σε σημάδια από ακμή ουλές, και δυσχρωμίες.

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 20-30 μέρες .

[/vc_column_text][/eltd_accordion_tab][eltd_accordion_tab title=”Μεσοθεραπεία με ρόλερ – Τιμή 49€” title_tag=”h3″ content_background_color=””][vc_column_text]

Θεραπεία με ρόλερ με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,25 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και έναν ήπιο τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

2) ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ :Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 45 λεπτά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.  Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Εφαρμόζουμε το ρόλερ προς όλες τις κατευθύνσεις για 15 με 20 λεπτα! Τοποθετούμε το ενεργό συστατίκο όπου έγινε η εφαρμογή του ρόλερ και ίσως ξαναχρειαστεί να ξαναπεράσουμε δεύτερη φορά πάνω από το ενεργό συστατικό με το ρόλερ. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό. Ήπιος ερεθισμός του δέρματος είναι φυσιολογική αντίδραση όπου υποχωρεί μέσα στα επόμενα λεπτά.

3) Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

4)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.

5)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

[/vc_column_text][/eltd_accordion_tab][eltd_accordion_tab title=”Θεραπεία ακμής – Τιμή 29€” title_tag=”h3″ content_background_color=””][vc_column_text]

Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που τα βήματά της εξαρτώνται από τις ανάγκες του δέρματος.

1)      Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.

2)      ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ : Για δέρματα με ακμή.

3)      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πείτε αντίο στην ακμή.

[/vc_column_text][/eltd_accordion_tab][/eltd_accordion][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]