ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

*Βαθύς Καθαρισμός – Τιμή 59€

Απομακρύνετε ρύπους, στίγματα, σμήγμα, και θαμπάδα από το δέρμα σας με τον πιο απλό τρόπο!

 • ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Βάζουμε την κυρία μας στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι. Κάνουμε εξαγωγή σμήγματος και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βελόνα.Αφού ολοκληρώσουμε περνάμε όλο το πρόσωπο με υψίσυχνα για να αποφύγουμε τυχόν μολύνσεις. Έπειτα βάζουμε ορό και καθαριστική μάσκα.
 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 60 με 90 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος,
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Καθαρό δέρμα χωρίς μαύρα στίγματα και λιπαρότητα.

 

*Δερμοαπόξεση – Τιμή 59€

Θεραπεία ήπιας απολέπισης εξωτερικής στιβάδας δέρματος. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας και το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος.

 • ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ.  Εφαρμόζουμε το μηχάνημα δερμοαπόξεσης σε όλες τις περιοχές προσώπου. Τοποθετούμε και κάνουμε ήπια μάλαξη στο πρόσωπο για εισχωρήσουν τα ενεργά συστατικά του ορού η της αμπούλας που βάλαμε στο πρόσωπο. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό.
 • Χρόνος Θεραπείας 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες ευρυαγγείες . Θαμπά δέρματα, με δυσχρωμίες, πανάδες, διεσταλμένους πόρους !
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Λείο και απαλό δέρμα! Πείτε αντίο στα σημάδια ακμής, στη θαμπάδα και τις δυσχρωμίες!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

 

*Dermapen – Τιμή 79€

Θεραπεία με στυλό με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,50 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και λίγο εντονότερο από του ρόλερ τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

 • ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 45 λεπτά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.  Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Εφαρμόζουμε το στυλό προς όλες τις κατευθύνσεις για 15 με 20 λεπτά! Τοποθετούμε το ενεργό συστατίκο όπου έγινε η εφαρμογή του στυλό και ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσουμε δεύτερη φορά πάνω από το ενεργό συστατικό με το ρόλερ. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό. Ερεθισμός  του δέρματος είναι φυσιολογική αντίδραση όπου υποχωρεί μέσα στα επόμενες μέρες.
 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας! Πείτε αντίο σε σημάδια από ακμή ουλές, και δυσχρωμίες.

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 20-30 μέρες.

 

*Μεσοθεραπεία με ρόλερ – Τιμή 59€

Θεραπεία με ρόλερ με βελόνες από χειρουργικό ατσάλι 0,25 χιλιοστά! Δημιουργεί μικροωπές στο δέρμα και έναν ήπιο τραυματισμό, για να αφυπνίσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να διεισδύσουμε βαθύτερα τα ενεργά συστατικά πού θα επακολουθήσουν.

 • ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 45 λεπτά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.  Αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους του περιβάλλοντος με γαλάκτωμα και λοσιόν. Ανάλογα  με τον τύπο του δέρματος αν κρίνει απαραίτητο η αισθητικός ίσως χρειαστεί και μηχανικό πήλινγκ. Εφαρμόζουμε το ρόλερ προς όλες τις κατευθύνσεις για 15 με 20 λεπτα! Τοποθετούμε το ενεργό συστατίκο όπου έγινε η εφαρμογή του ρόλερ και ίσως ξαναχρειαστεί να ξαναπεράσουμε δεύτερη φορά πάνω από το ενεργό συστατικό με το ρόλερ. Συνεχίζουμε και κλείνουμε με κρεμομάσκα και αντηλιακό. Ήπιος ερεθισμός του δέρματος είναι φυσιολογική αντίδραση όπου υποχωρεί μέσα στα επόμενα λεπτά.
 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για όλους τους  τύπους δέρματος, εκτός αν υπάρχει ενεργή ακμή και εκτεταμένες  ευρυαγγείες. Λεπτά δέρματα, χωρίς ελαστικότητα, μα ρυτίδες έκφρασης.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τέλειο νεανικό δέρμα! Αποκτήστε τη χαμένη λάμψη σας! Πείτε αντίο στις ρυτίδες έκφρασης  και στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας!

Κατάλληλος αριθμός συνεδριών 6, μια ανά 15-20 μέρες

*Θεραπεία ακμής – Τιμή 49€

Είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που τα βήματά της εξαρτώνται από τις ανάγκες του δέρματος.

 • ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 35 με 45 λεπτά.
 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Για δέρματα με ακμή.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πείτε αντίο στην ακμή.

 

*ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΗΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ RF (ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ) – Τιμή 49€

Για ένα σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο. Με την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού ενεργοποιείτε η παραγωγή κολλαγόνου και έχουμε επαναφορά του περιγράμματος του προσώπου.

Αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία. Συστήνουμε: 6 συνεδρίες (1 κάθε εβδομάδα) Κόστος συνεδρίας: 49 ευρώ. Ισχύουν τα πακέτα συνεδρίων του κέντρου. ( Στις 3 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 1 δώρο και κάνετε 4, και στις 6 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 2 δώρο και κάνετε 8)

*ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΎΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ RF (ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ) – Τιμή 49€

Για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Με τη διπολική ραδιοσυχνότητα καταπολεμούμε τις ρυτίδες έκφρασης και εξαλείφουμε τις βλάβες της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία. Συστήνουμε: 6 συνεδρίες (1 κάθε εβδομάδα) Κόστος συνεδρίας: 49 ευρώ. Ισχύουν τα πακέτα συνεδρίων του κέντρου. ( Στις 3 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 1 δώρο και κάνετε 4, και στις 6 προπληρωμένες συνεδρίες σας κάνουμε 2 δώρο και κάνετε 8)

*Δερμοαπόξεση Hydrafacial – ΤΙΜΗ 59€

 

H Δερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Δερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), της Eξαγωγής του Σμήγματος , της Ενυδάτωσης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας.

Σε μη επιστημονικούς κύκλους, η Δερμοαπόξεση Hydrafacial αποκαλείται και Red Carpet Treatment, καθώς πρόκειται για τη θεραπεία που προτιμούν οι stars του Hollywood λίγο πριν βγουν στον κόκκινο χαλί! Το γεγονός ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή χωρίς να απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, ωθεί πολλούς celebrities στο να την προτιμούν λίγο πριν από μια σημαντική εμφάνιση, υποβάλλοντας το πρόσωπό τους σε μια αναζωογονητική και ευχάριστη διαδικασία καθαρισμού που χαρίζει στο δέρμα βαθιά λάμψη και ενυδάτωση.

To Ηydrafacial είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία και ένα προσωρινό άνοιγμα των πόρων, μαζί με τον κατάλληλο συνδυασμό των serum που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας το πιο εξελιγμένο τεχνικά μη αφαιρετικό και χωρίς λέιζερ σύστημα στον κλάδο της σύγχρονης αισθητικής προσώπου, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

H Δερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μία από τις πιο «περιζήτητες» θεραπείες, συνδέοντας την υγεία του προσώπου με τη λάμψη και την ομορφιά.

Τηλεφωνήστε μας στο 2103227833 και το επιστημονικό προσωπικό μας θα σας λύσει κάθε απορία και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετέ ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Με την ΕΓΓΥΗΣΗ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Athens Laser Solution.

*COMBO ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Ρωτήστε μας για τον συνδυασμό θεραπειών ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.